• CN img
  • CN img
  • CN img
  • CN img
  • CN img
  • CN img
  • CN img
  • CN img
  • CN img
  • CN img
  • CN img
  • CN img

WYMOGI PROGRAMOWE

  • Wiek 18-30 lat
  • Dostępność minimalnie od 4-6 miesięcy i określona data rozpoczęcia programu.
  • Wcześniejsze doświadczenie w pracy. Preferowane doświadczenie w obsłudze klienta i/lub turystyce.
  • Szukamy osób otwartych, komunikatywnych i lubiących ciężką pracę.
  • Należy spełniać wymogi wizowe zgodnie z sekcją poniżej.

PROSTY PROCES APLIKACYJNY

  1. Kliknij przycisk APPLY i zapisz się na program Work Experience Canada
  2. Wypełnij aplikację rejestracyjną, załaduj zdjęcie, uiść opłatę aplikacyjną. Wybierz opcję the Works a następnie w części "Things You Need To Do" wydrukuj umowę, przeczytaj, podpisz, i załaduj wszystkie strony. 
  3. Następnie ściągnij i wypełnij elementy części *IMPORTANT DOCUMENTS AND INFORMATION.  
  4. Skontaktujemy się z Tobą w przeciągu tygodnia w celu umówienia rozmowy kwalifikacyjnej i ustalenia terminu wylotu.

Zgłoszenia są przyjmowane przez cały rok. Powinno się zapisać do programu przynajmniej na 12 - 16 przed planowadą datą rozpoczęcia programu.  

WIZA KANADYJSKA WORKING HOLIDAY

  • Wiza wieloktotnego przekraczania granicy zezwalająca na życie i pracę w Kanadzie do 12 miesięcy.
  • Osobom w wieku 18-30 roku życia przysługuje tylko jedna wiza typu Working Holiday Visa.
  • Koszt wizy wynosi CAN$335 (z biometryką)
  • W momencie wjazdu do Kanady wymagane są środki pieniężne w wysokości CAN$2500 na pokrycie kosztów w Kanadzie. 
  • W celu ubiegania się o wizę w ramach International Experience Canada KLIKNIJ TU
  • Częścią procesu wizowego jest uzyskanie zapytania o karalność i przejście kontroli biometrycznej. Więcej informacji o wymogach i opłatach uzyskasz w biurze CCUSA. 
  • Należy wprowadzić poprawne dane do aplikacji wizowej w celu uniknięcia opóźnień lub odmowy. W przypadku popełnienia błędu zgłoszenie wraz z wizą zostaną odrzucone, a poniesione opłaty nie zostaną zwrócone. To oznacza, że proces należy powtórzyć od początku!  
  • Należy przewidzieć odpowiednio dużo czasu na proces ubiegania się o wizę (minimalnie 12-16 tygodni przed wylotem).  
  • Wizy nie przysługują osobom mającym pod opieką dzieci.
  • Wymagana jest wyraźna, czytelna kopia paszportu ważnego zarówno w trakcie ubiegania się o uczestnictwo w programie International Experience Canada jak i na czas trwania programu. Pozwolenie na pracę nie zostanie wydane na czas dłuższy niż ważność paszportu. Paszport musi zawierać przynajmniej jedną pustą stronę poza ostatnią. 
  • Należy dostarczyć cyfrowe zdjęcie twarzy o wymiarach 35mm x 45mm. Zalecamy wyrobienie nowego zdjęcia paszportowego. 
  • Powyższe informacje są aktualne na dzień 1 stycznia 2019.

Jeżeli spełniasz powyższe wymogi i jesteś gotowy na jedyną w swoim rodzaju przygodę życia z  CCUSA Work Experience Canada zaaplikuj już teraz! Po otrzymaniu twojej aplikacji skontaktujemy się, aby omówić kolejne kroki.